Ga naar de inhoud

Diverse wegafsluitingen

donderdag 5 oktober 2023

Vanaf maandag 9 oktober zijn er werkzaamheden aan de Koppelenburgerweg, Primulastraat en Tuinstraat in Brummen. Dat betekent dat deze straten gesloten worden voor verkeer. Vrijdag 13 oktober vanaf 16.00 uur zijn de werkzaamheden naar verwachting klaar.

Koppelenburgerweg

Vanaf maandag 9 oktober wordt de Koppelenburgerweg ter hoogte van nr. 7 afgesloten voor verkeer. Firma Siers gaat in opdracht van Liander de gasleiding vervangen onder de rijbaan. Naar verwachting is op vrijdagmiddag 13 oktober de rijbaan weer voorzien van bestrating en gaat de weg weer open. Voor deze werkzaamheden wordt de eenrichtingssituatie van de Gravenstraat tijdelijk buiten werking gesteld. De aannemer informeert de direct omwonenden over de werkzaamheden.

Primulastraat en Tuinstraat

Op maandag 9 oktober wordt de Primulastraat bij nr. 8 en de Tuinstraat bij nr. 53 in één keer afgesloten voor alle verkeer. Firma Hak is in opdracht van Liander de gasleiding aan het vervangen. De parkeerplaatsen bij Tuinstraat 53 (zijkant gezondheidscentrum de Toren) blijven bereikbaar. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting op vrijdag 13 oktober om 16.00 uur klaar. Dan gaat de weg weer open voor verkeer. 

Op dit moment is de Tuinstraat bij nr. 56 afgesloten. De nieuwe afsluiting wordt pas ingesteld als de rijbaan bij Tuinstraat 56 weer is opengesteld.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/diverse-wegafsluitingen