Ga naar de inhoud

Over deze website

brummen.nl is de officiële website van de gemeente Brummen. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat fout is of verouderd? Of hebt u ideeën? Stuur dan een reactie naar voorlichting@brummen.nl

Niet gevonden wat u zocht?

brummen.nl biedt u een overzicht van de belangrijkste informatie voor inwoners en ondernemers. Heeft u op de website niet gevonden wat u zocht, omdat u bijvoorbeeld een specifieke vraag heeft of op zoek bent naar een beleidsdocument? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

DigiD en eHerkenning

Op brummen.nl vindt u online formulieren waarmee u verschillende zaken kunt regelen, zoals een verhuizing doorgeven, een uittreksel aanvragen, een evenement melden, etc. Voor verschillende formulieren dient u in te loggen met uw DigiD. Voor het aanvragen van een subsidie heeft u E-herkenning nodig.

Meer informatie over DigiD en eHerkenning.

Auteursrecht

De gemeente Brummen behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van de gemeente Brummen verstrekte informatie. Gebruik van de informatie voor niet-commerciële doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding. Foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden.

Websites en/of bronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente is niet aansprakelijk voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op websites en/of informatiebronnen van derden.

Persoonsgegevens en privacybeleid

De gemeente Brummen verwerkt persoonsgegevens voor de uitvoering van haar wettelijke en publieke taken. Wij respecteren de privacy van onze inwoners, bezoekers en de bezoekers van onze website. Persoonlijke informatie behandelen we altijd vertrouwelijk en volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Gegevens die we van u ontvangen gebruiken we alleen voor het daarvoor bestemde doel. We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien en/of te wijzigen (inzagerecht en correctieverzoek).

In onze privacyverklaring en in ons beleid in de Algemene Verordening Gegevensbescherming Gemeente Brummen 2019-2022 (pdf, 340 kB) vindt u algemene informatie over hoe de gemeente Brummen omgaat met persoonsgegevens en welke rechten u hebt op het gebied van privacy. 

Heeft u verdere vragen over privacy?  Neem hiervoor contact op met onze privacyfunctionarissen via privacy@brummen.nl

Toegankelijkheidsverklaring

Statistieken van de website

We gebruiken statistiekeninstrument om informatie te verzamelen over hoe u de website gebruikt. We doen dit om zeker te weten dat de website voldoet aan de behoefte van de bezoeker. We gebruiken het ook om de website te verbeteren. We verzamelen of bewaren geen persoonlijke informatie (bijvoorbeeld uw naam of adres). Het IP-adres van websitebezoekers is gedeeltelijk verborgen.