Ga naar de inhoud

Doe mee aan onze foto-winactie!

vrijdag 7 juni 2024

Ben jij tussen de 12-18 jaar en woon je in de gemeente Brummen? Dit is je kans om een geweldig bios-arrangement te winnen!

Wat is het mooiste plekje in gemeente Brummen?

Dat willen wij graag van jou horen! Maak een foto van een plek in onze gemeente waar je trots op bent, blij van wordt, graag naar toe gaat of voor jou belangrijk is en stuur deze naar ons toe. Zorg ervoor dat je een fysiek hartje gebruikt in je foto. Deze kun je ophalen bij het jongerencentrum in Brummen of Eerbeek. Als dat niet lukt, mag je natuurlijk ook een digitaal hartje toevoegen.

De twee meest bijzondere inzendingen winnen een fantastische prijs: twee bioscoopkaartjes inclusief frisdrank naar keuze én een snack naar keuze (popcorn, nacho’s of bitterballen)!

Waarom deze winactie?

We werken aan een omgevingsvisie, een plan voor de toekomst van onze leefomgeving. In dit plan beschrijven we wat belangrijk is voor de inwoners en ondernemers in onze gemeente. Het gaat om hoe we wonen, werken en onze vrije tijd doorbrengen. Jouw foto helpt ons te laten zien wat de mooiste en belangrijkste plekken zijn in Brummen. Zo kunnen we de kernkwaliteiten en identiteit van onze gemeente beter begrijpen en waarderen.

Hoe doe je mee?

  1. Maak een foto van jouw favoriete plek in de gemeente Brummen.
  2. Gebruik een fysiek hartje. Af te halen bij het jongerencentrum in Brummen of Eerbeek. Of voeg een digitaal hartje toe.
  3. Stuur je foto naar ons via DM op Instagram of Facebook.

We kijken uit naar jouw prachtige foto's en wensen je veel succes! Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een heerlijk bioscoopavondje!

Bekijk hier de poster van de foto-winactie.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/doe-mee-aan-onze-foto-winactie