Ga naar de inhoud

Ecologisch onderzoek op het Burgersterrein Eerbeek

woensdag 3 april 2024

In de periode april tot oktober wordt ecologisch onderzoek uitgevoerd in het Burgersterrein. Daarbij wordt onderzocht of in het gebied beschermde planten of dieren voorkomen. 

Voor het Burgersterrein is in 2023 een schetsontwerp opgemaakt. Dit jaar wordt het schetsontwerp verder uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Het ecologisch onderzoek is nodig om de plannen voor het Burgersterrein zorgvuldig uit te kunnen werken. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Ecogroen. Ecologen van dit bureau zullen in de onderzoeksperiode regelmatig in het gebied aanwezig zijn. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun bedrijfskleding met opdruk van Ecogroen. 

In de loop van dit jaar vragen we inwoners en ondernemers weer met ons in gesprek te gaan over het Burgersterrein. Daarbij kunnen we ook dit onderzoek verder toelichten. Heeft u voor die tijd al vragen over het Burgersterrein? Deze kunt u stellen via het mailadres ruimtevooreerbeek@brummen.nl of bel met één van de leden van het programmateam. Het telefoonnummer is 0575-568 233. 

Meer informatie is te vinden op de webpagina's van het programma Ruimte voor Eerbeek en Eerbeek-Loenen 2030.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/ecologisch-onderzoek-op-het-burgersterrein-eerbeek