Ga naar de inhoud

Energie besparen? De bespaarhulp helpt!

woensdag 8 november 2023

Woont u in de gemeente Brummen en bent u bezorgd over uw energierekening? Bij een inkomen tot 130% van het minimumloon kan de bespaarhulp helpen! De bespaarhulp komt gratis bij u langs en helpt met tips, adviezen en zo nodig met besparende maatregelen. 

Als huurder kunt u bijvoorbeeld radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of een infraroodpaneel krijgen. Heeft u een eigen woning? Dan kunt u gratis isolerende maatregelen laten uitvoeren. Bijvoorbeeld vloerisolatie of vervangen van glas. 

Langs de deuren

Van 30 oktober t/m 5 november was het de Nationale Klimaatweek. Er werden verschillende acties georganiseerd in onze gemeente. Zo zijn we ook langs de deuren gegaan om afspraken te maken voor de bespaarhulpen. Dit keer in Eerbeek bij de Noorderenk, componistenbuurt. Wethouder Yasemin Cegerek was ook van de partij “het is fijn om mensen te kunnen helpen door de inzet van een bespaarhulp.”

Ook energie besparen? 

Iedereen in de gemeente Brummen kan zelf een afspraak maken met de bespaarhulp. Dat kan via www.bespaarhulpbrummen.nl. Of bel (0575) 568 230. De bespaarhulp komt bij u thuis. Hij of zij helpt u met tips en kijkt waarvoor u in aanmerking komt. De afgesproken maatregelen zijn gratis tot een bepaald budget. Hiervoor heeft de gemeente geld gekregen van de rijksoverheid.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/energie-besparen-de-bespaarhulp-helpt