Ga naar de inhoud

Kids! Alle activiteiten in een boekje!

donderdag 8 februari 2024

Naschoolse activiteiten voor kinderen in een boekje. In de hele gemeente Brummen krijgen alle basisschoolkinderen binnenkort het activiteitenboekje ‘Sjors Sportief en Creatief’ uitgereikt. Het eerste boekje werd vandaag door wethouder Yasemin Cegerek uitgereikt aan Bjarne Kuiken, leerling van groep 2 van Dalton Kindcentrum ’t Park in Brummen.

Tekenwedstrijd

Aan de totstandkoming van het boekje was onder alle basisschoolleerlingen een tekenwedstrijd gehouden. Bjarne is winnaar van deze tekenwedstrijd geworden en zijn tekening staat op de voorkant van het boekje. Vol trots kreeg Bjarne het 1e boekje uit handen van Cegerek overhandigd. Daarbij kreeg Bjarne ook nog een cadeautje: een mooi voorleesboek voor alle kinderen uit zijn klas.

Sjors?

Sjors maakt alle sportieve- en creatieve naschoolse activiteiten uit de gemeente Brummen zichtbaar en toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar. Zij kunnen nu makkelijk en laagdrempelig kiezen voor een grote hoeveelheid proeflessen en trainingen bij verenigingen en clubs in de buurt. Denk aan een creatieve filmmiddag, judo theater, gitaarles, twee maanden gratis handbal en nog veel meer. Kinderen tot 12 jaar kunnen nog dit hele schooljaar alle activiteiten uit het activiteitenboekje uitproberen. Mooi met de voorjaarsvakantie die in aantocht is. De meeste activiteiten zijn gratis en voor een enkele activiteit wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd. Na de zomer komt er een nieuwe uitgave met nog meer sportieve en creatieve activiteiten voor een heel schooljaar aan plezier! Zo kunnen kinderen kijken wat ze leuk vinden om te doen en wordt het uitproberen van iets nieuws heel laagdrempelig. Kijkt u ook eens op doemeeinbrummen.nl.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/kids-alle-activiteiten-in-een-boekje