Ga naar de inhoud

Ondernemer en geldzorgen? Kijk op Geldfitzakelijk.nl! 

dinsdag 16 april 2024

“Na moeilijke jaren met mijn bedrijf bleek ik recht te hebben op Bbz”. Nick is ondernemer en heeft in de afgelopen periode baat gehad bij de hulp van Geldfit. Ondernemers in de gemeente Brummen die, net als Nick, ook grip op hun geld willen, kunnen terecht op geldfitzakelijk.nl. 

Net als veel huishoudens hebben ook veel ondernemers moeite om in de huidige tijd de rekeningen te betalen. Dat is in de gemeente Brummen niet anders dan in de rest van Nederland. Om inwoners en ondernemers met geldzorgen te bereiken en passende hulp te bieden, werkt Brummen samen met de Nederlandse Schuldhulproute (NSR). Speciaal voor bedrijven heeft de NSR de website geldfitzakelijk.nl opgezet. 

Als ondernemer houd je immers graag grip op je geld. Bij Geldfit vind je alle tips, tools en informatie die je daarbij kunt gebruiken. Zij kennen de organisaties en oplossingen die een ondernemer verder kunnen brengen. Doe bijvoorbeeld (anoniem) een check en ontdek direct welke stappen jij kan zetten voor meer financiële rust in jouw bedrijf. Daarnaast vindt u op de website tips om zakelijke betaalachterstanden aan te pakken en te dealen met de hoge energieprijzen. Ook goed om te lezen zijn de verhalen van andere ondernemers. Wil je liever rechtstreeks iemand spreken? Bel dan gratis 0800-8115 voor een persoonlijk advies.

Meer weten? Kijk op geldfit.nl/zakelijk

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/ondernemer-en-geldzorgen-kijk-op-geldfitzakelijknl