Ga naar de inhoud

Op 29 november: Meet & Greet met project EL2030

vrijdag 10 november 2023

Op woensdag 29 november 2023 organiseert het programma Eerbeek-Loenen 2030 een Meet & Greet. Op één locatie is dan voor iedereen alle informatie te vinden van de verschillende projecten onder het programma. Hoe handig is dat! Ook kunt u tijdens de Meet & Greet vragen stellen aan de projectmedewerkers. Of deel uw ideeën over de toekomst van Eerbeek en Loenen.

Reserveer de Meet & Greet alvast in uw agenda:

  • Datum: 29 november
  • Tijdstip: van 15 tot en met 20 uur
  • Locatie: Kruiskerk Eerbeek

Aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom op het moment dat u het beste past.

Tipje van de sluier

Op de Meet & Greet laat het projectteam van het Burgersterrein u het definitieve voorkeursalternatief zien voor de inrichting van het terrein. Het project Folding Boxboard Eerbeek informeert u graag over het ontwerp van de nieuwe weg door 't Haagje en de omlegging van de beek. Het project Spoorzone praat u bij naast de maquette en het team van de Waterrotonde vertelt u alles over de doelstelling en de innovatieve techniek achter de pilot Waterrotonde. 

Toekomstbestendig

Binnen het programma Eerbeek-Loenen 2030 werken gemeente Brummen, Industriekern Eerbeek-Loenen (IKEL), provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe samen met inwoners aan verbetering van het nodige evenwicht tussen leefbaarheid, duurzaamheid en vestigingsklimaat. Meer informatie www.eerbeekloenen2030.nl

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/op-29-november-meet-greet-met-project-el2030