Ga naar de inhoud

Participatievragenlijst al meer dan 500 keer ingevuld

donderdag 5 oktober 2023

Heeft u de vragenlijst al ingevuld over meedenken en meedoen bij plannen van de gemeente? Dit kan nog tot 18 oktober. Weinig tijd? Vul dan hier de verkorte vragenlijst in. Wij gebruiken alle reacties die we ontvangen bij het opstellen van een nieuw, modern participatiebeleid. Inmiddels hebben al meer dan 525 personen de online vragenlijst ingevuld. Daarnaast zijn ervaren interviewers van Moventem ook op straat te vinden om met inwoners in gesprek te gaan over dit onderwerp. 

De gemeente Brummen wil haar participatiebeleid vernieuwen. In dat participatiebeleid staan afspraken over de manieren waarop inwoners kunnen meedenken over en meedoen met plannen van de gemeente. Plannen over onderwerpen waar inwoners in hun dagelijks leven mee te maken hebben en waarover de gemeente besluiten neemt. Wij willen weten hoe we onze besluiten beter kunnen laten passen bij behoeften en ideeën van inwoners. Bij het participatiebeleid gaat het ook over de mogelijkheden die inwoners hebben om zelf het initiatief te nemen voor verbeteringen in hun straat of dorp. We willen weten of, en zo ja, hoe we als gemeente dit soort initiatieven het beste kunnen ondersteunen.

Doe mee en geef uw mening!

Tot en met woensdag 18 oktober kunt u online een vragenformulier invullen. Ga hiervoor naar de website www.moventem.nl/participatie. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Uw gegevens worden anoniem verwerkt. Het wordt zeer op prijs gesteld als u deze vragenlijst invult. Inwoners die lid zijn van het inwonerspanel Brummen Spreekt krijgen automatisch de link naar deze vragenlijst toegestuurd.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/participatievragenlijst-al-500-keer-ingevuld