Ga naar de inhoud

Update ‘Programma Eerbeek-Loenen 2030’ 

woensdag 4 oktober 2023

Vandaag is er weer een nieuwe digitale nieuwsbrief verschenen van het programma Eerbeek-Loenen 2030. Met aandacht voor het besluit van de Provinciale Staten die groen licht geven voor het Inpassingsplan voor Folding Boxboard Eerbeek en omgeving. Maar ook voor de participatieavonden voor het Burgersterrein en de Spoorzone en de stand van zaken bij de proef van de waterrotonde. 

De nieuwsbrief verschijnt meerdere keren per jaar en bevat het laatste programmanieuws, achtergrondartikelen, aankondigingen van informatiebijeenkomsten en publicaties van belangrijke documenten. Wilt u (ook) op de hoogte blijven van het programma Eerbeek-Loenen 2030? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief van het programma via www.gelderland.nl/nieuwbrief

Programma Eerbeek-Loenen 2030 is een samenwerking van gemeente Brummen, Industriekern Eerbeek Loenen (IKEL), provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe. We werken samen met inwoners aan het verbeteren van het evenwicht tussen leefbaarheid, duurzaamheid en vestigingsklimaat. Onder het programma vallen verschillende projecten met meerdere doelen. Maar altijd met een toekomstbestendig Eerbeek en Loenen voor ogen. Meer weten? Kijk dan op eerbeekloenen2030.nl.

Praat op 9 oktober mee over Burgersterrein

Komende maandag 9 oktober is de tweede stap in het participatieproces van de toekomstige inrichting van het Burgersterrein. Wilt u meepraten? Dat kan. U kunt zich aanmelden via ruimtevooreerbeek@brummen.nl. Op maandag 30 oktober is de tweede participatieavond over de plannen voor de ‘Spoorzone’.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2665&cHash=bb7a4291d1d9b6928410989c9b81f2e2