Ga naar de inhoud

Volgende week dinsdag: nieuwjaarsreceptie

dinsdag 2 januari 2024

Het gemeentebestuur wenst iedereen een gelukkig en gezond 2024 toe. Uiteraard doen burgemeester, wethouder en raadsleden dat ook graag persoonlijk. Daarom organiseert het gemeentebestuur op dinsdagavond 9 januari 2024 een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in onze gemeente. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in de centrale hal van het gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan 31 in Brummen. 

Ook dit jaar is er weer gekozen voor een centraal thema voor de bijeenkomst. Gekozen is dit keer voor het onderwerp ‘wonen’. Het belooft een bijzondere avond te worden met diverse activiteiten in het teken van dit thema. Een vast onderdeel van de nieuwjaarsbijeenkomst is de nieuwjaarsrede uitgesproken door burgemeester Alex van Hedel. Hij zal dit ook dit jaar op een wijze doen die past bij het thema. 

Inwoners die dit jaar nieuw in onze gemeente zijn komen wonen, hebben van burgemeester Van Hedel een brief ontvangen waarin zij persoonlijk voor de nieuwjaarsbijeenkomst zijn uitgenodigd. Vanwege de kerstdrukte bij postbedrijven heeft het bezorgen van deze brief helaas wat vertraging opgelopen. Maar de uitnodiging is niet minder gemeend. Overigens is iedereen die woont, werkt en leeft in onze gemeente van harte welkom op 9 januari bij de nieuwjaarsreceptie. 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2787&cHash=8263ae14ff726b3dcd48cb57c13364a1