Ga naar de inhoud

Raadsfracties ook in 2024 laagdrempelig bereikbaar

donderdag 4 januari 2024

Het gemeenteraadswerk wordt met veel enthousiasme uitgevoerd door 19 gekozen raadsleden. De besluitvormende raadsvergadering is het maandelijkse hoogtepunt. Maar ook voordat er besluiten worden genomen kunt u uw invloed aanwenden. Bijvoorbeeld door contact op te nemen met raadsfracties of door een vergadering van een fractie te bezoeken. De Brummense raad bestaat uit 6 fracties: Lokaal Belang, VVD, GroenLinks, PvdA, D66 en CDA. 

Voorafgaande aan forum- en raadsvergaderingen bereiden de 6 politieke fracties zich gedegen voor op de officiĆ«le raadsvergaderingen. Dit doen zij tijdens fractievergaderingen die op maandag- of dinsdagavond worden gehouden. Dit in de week van een forum of besluitvormende raadsvergadering. Wie dat wil kan in een fractievergadering zijn of haar mening kenbaar maken over onderwerpen die bijvoorbeeld op de (raads)agenda staan. De fracties zijn altijd benieuwd naar wat er onder inwoners leeft. Reacties en signalen worden erg op prijs gesteld. 

In contact met fracties

Hieronder staan de contactgegevens van de fracties in de Brummense raad, zodat u contact met hen kunt opnemen als u vragen heeft of een fractievergadering (online) wilt bezoeken. 

Lokaal Belang

VVD   

GroenLinks

PvdA  

D66         

CDA      

Meer weten?

Meer informatie over het werk en de vergaderingen van de gemeenteraad vindt u op deze speciale pagina over de gemeenteraad. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen aan de griffie van de gemeenteraad. Onveranderd is overigens de mogelijkheid om tijdens een forum mee te praten over een onderwerp dat op de agenda staat. Ook kunt u een vraag stellen of een kwestie aankaarten dat niet op de agenda van een forum staat. De griffie is bereikbaar via het telefoonnummer (06) 40 81 47 28 of e-mailadres griffie@brummen.nl.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2790&cHash=5c167c649b4cbb576e3d7ae267124385