Ga naar de inhoud

Video: samen bouwen aan een prettige gemeente

woensdag 10 januari 2024

Het is prettig wonen in de gemeente Brummen. Dat blijkt uit de verhalen van inwoners die te zien zijn in een speciale video die tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de eerste maal werd getoond. Het afgelopen jaar 2023 stond bij de gemeente Brummen in het teken van bouwen en wonen. "De laatste jaren zijn we goed op weg om te voorzien in onze woningbehoefte," laat wethouder Ingrid Timmer weten. "Er wordt volop gebouwd. En er zijn veel mooie plannen voor de toekomst. Daarbij gaat het natuurlijk altijd om de inwoner, de bewoner. Daar doen we het immers voor." Om dat ook echt in beeld te brengen nam de wethouder de kijkers via de videobeelden mee met een rondgang langs uiteenlopende bewoners van woningen in onze gemeente.

Bekijk hier de video op ons gemeentelijk youtubekanaal.

De video is de symbolische afsluiting van het themajaar wonen. Timmer:  "Het is mooi om als gemeente van betekenis te kunnen zijn voor mensen die op zoek zijn naar een passende woning. En we weten dat we nog niet iedereen hebben kunnen helpen. Daarom bouwen we voort. En maken we keuzes." De gemeente gaat in 2024 niet alleen verder met allerlei plannen voor woningbouw, ook wordt gewerkt aan het opstellen van een nieuwe actuele woonvisie. "Ik roep iedereen op om actief mee te denken en mee te doen," aldus de woonwethouder. Ze vindt het belangrijk om over dit belangrijke onderwerp in gesprek te gaan en te blijven met zowel huidige inwoners, maar zeker ook toekomstige bewoners. Wilt u uw visie of gedachte nu al delen met de wethouder? Mail deze dan naar woningbouw@brummen.nl

Meer informatie? 

Iedereen die meer wil weten over wonen en woonbeleid in de gemeente Brummen kan terecht op de pagina www.brummen.nl/wonen. Heeft een bouwinitiatief? Ga dan naar www.brummen.nl/routekaartwonen. "Samen maken we er iets moois van. Samen bouwen wij aan een prettige gemeente!" sluit Ingrid Timmer gedreven af.

.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2794&cHash=4c0840425792b2e543e9083d564b1e94