Ga naar de inhoud

Bestemmingsplan Waterrotonde: bijeenkomst

woensdag 17 januari 2024

Op maandagavond 29 januari is er een informatiebijeenkomst over de bouw van een nieuwe installatie op het bedrijfsterrein van Industriewater Eerbeek aan de Kanaalweg in Eerbeek. Met deze nabehandelings- of opwerkingsinstallatie wordt er een zogenoemde waterrotonde gerealiseerd. Het ontwerp-bestemmingsplan ligt tot en met 7 februari 2024 ter inzage. Iedereen kan tot dan een eventuele zienswijze indienen.

Tijdens de bijeenkomst, georganiseerd door Industriewater Eerbeek, wordt uitgelegd wat een waterrotonde is en wat de komst van deze installatie betekent. Een vertegenwoordiger van de gemeente is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden over de bestemmingsplanprocedure. Iedereen is welkom in De Korenmolen in Eerbeek. Vanaf 19.00 uur openen de deuren en staat de koffie klaar. Om 19.30 uur start een presentatie. Vervolgens is er een informeel gedeelte waarbij eventuele vragen worden beantwoord. Belangstellenden zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Meer weten?

Meer informatie over het project is te vinden op de webpagina www.waterrotonde.nl. Het project Waterrotonde maakt onderdeel uit van het programma Eerbeek-Loenen 2030. In het programma Eerbeek-Loenen 2030 werken gemeente Brummen, Industriekern Eerbeek-Loenen (IKEL), provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe samen met inwoners aan verbetering van het nodige evenwicht tussen leefbaarheid, duurzaamheid en vestigingsklimaat. Onder het programma vallen verschillende projecten met meerdere doelen. Maar altijd met een toekomstbestendig Eerbeek en Loenen voor ogen. Voor meer informatie kijk op www.eerbeekloenen2030.nl

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2802&cHash=4e2e7ca0c9289b9cb6fb789a032fb75c