Ga naar de inhoud

Gemeente Brummen onthult nieuwe welkomstborden

dinsdag 23 januari 2024

Gemeente Brummen heeft de oude toeristische welkomstborden vervangen voor een nieuwe variant in de Veluwse stijl. Vandaag werden de nieuwe welkomstborden bij de rotonde tussen Eerbeek en Loenen (N786) officieel onthuld door toerisme wethouder Yasemin Cegerek.

Wethouder Yasemin Cegerek: “In de gemeente Brummen is iedereen welkom. Door met de nieuwe borden onderdeel te worden van een groter geheel, hopen we dit in een verstrekkend gebied uit te stralen. Door toch een eigen identiteit te behouden met foto’s van de gemeente op de borden, stralen we een eigen, maar toch gezamelijke verwelkoming uit."

In 2018 heeft de VeluweAlliantie een gezamenlijke aanpak voor recreatieve bebording vastgesteld die kwaliteit, duurzaamheid en eenheid moet uitstralen in de omgeving. De nieuwe Veluwestijl voor recreatieve bebording is een zogenaamde ‘familie’ van verschillende soorten borden voor allerlei soorten gebruikers. In totaal worden er de komende periode tien borden vervangen door het Routebureau Veluwe in opdracht van de gemeente Brummen.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2808&cHash=5e90fb5cbb5b13324463a291cf95b9eb