Ga naar de inhoud

Ervaar hoe het werken bij de overheid kan zijn

woensdag 31 januari 2024

Ontdek jouw carrièremogelijkheden tijdens de Werkbelevingsweek. Van 4 tot en met 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren. Op woensdag 6 maart opent Brummen haar deuren voor werkzoekenden tussen 15.00 en 17.00 uur.  

Kom vrijblijvend langs bij de provincie, de gemeente of het Kadaster en beleef ons werk op allerlei manieren. Van duurzaamheid en wijkbeheer tot schuldhulpverlening, communicatie, veiligheid, financiën en vluchtelingenopvang; bij de overheid liggen de kansen voor het grijpen. Zelfs als je nog geen ervaring hebt.

Werken bij de Gelderse overheid is meer dan een baan

Het is een kans om iets te betekenen in maatschappelijke vraagstukken die nu spelen. Je krijgt vertrouwen over hoe, waar en wanneer je werkt. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden. We zorgen dat de basis op orde is. Dat doen we met een goed salaris, faciliteiten om thuis of op kantoor te werken en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een solide pensioenregeling en verschillende verlofregelingen. Maar ervaar het vooral zelf door sfeer te proeven en meer te horen over ons werk. Mooi moment om alvast de eerste contacten te leggen. We ontmoeten je graag.  

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan voor open dagen, inloopmomenten of workshops via www.werkbelevingsweek.nl. Liever persoonlijk kennismaken met één van onze collega’s? Dat kan natuurlijk ook. Geef je dan op voor een (digitale) kop koffie en stel 1-op-1 je vragen. 

De werkbelevingsweek is een initiatief van Werken in Gelderland

Dit is een samenwerkingsverband van 100 Gelderse overheden. Op www.werkeningelderland.nl vind je vacatures, stages en inhuuropdrachten van verschillende Gelderse overheden, en inspirerende verhalen van medewerkers.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2817&cHash=9aa646882ca560d06aacb3e7f46f7361