Ga naar de inhoud

Visie voor het Oranje Nassauplein Eerbeek

donderdag 29 februari 2024

De gemeente Brummen stelt een visie op voor het Oranje Nassauplein in Eerbeek. Dit heeft het College van B&W deze week besloten. In deze visie beschrijven we welke toekomst we zien voor het Oranje Nassauplein. De visie vormt een uitwerking van keuzes die eerder zijn vastgelegd in het Woonkader Eerbeek en in de Structuurvisie voor het centrum van Eerbeek. In deze documenten is aangegeven wat niet meer kan op het Oranje Nassauplein. Uit de samenleving, maar ook vanuit de gemeentelijke organisatie, komt de vraag wat dan wel wenselijk is op het Oranje Nassauplein. De nieuwe visie geeft hierop antwoord. 

Samen met bewoners en ondernemers

Bewoners, vastgoedeigenaren en ondernemers aan en rond het Oranje Nassauplein worden nauw betrokken bij het opstellen van de visie. In de loop van dit jaar wordt contact met hen opgenomen om hierover met ons in gesprek te gaan.

Gereed eind 2024

We streven ernaar de visie af te ronden aan het eind van 2024. Daarna wordt het voor vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad. Tot die tijd houden we u via de gemeentelijke communicatiekanalen (zoals deze website, GemeenteThuis en onze sociale media) op de hoogte van de ontwikkelingen.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2858&cHash=83267dd556cf01f1af0ede5149055626