Ga naar de inhoud

23 maart: Landelijke Opschoondag

woensdag 6 maart 2024

Op zaterdag 23 maart vindt weer de Landelijke Opschoondag plaats. Op deze dag gaan veel mensen de straat op om zwerfafval te verwijderen en zo samen te werken aan een schonere buurt. Ook in de gemeente Brummen zijn er diverse groepen die deelnemen aan deze opruimactie. Op de website van Supporter van Schoon zijn verschillende acties te vinden waarbij je kunt aansluiten. Liever alleen of met een klein groepje op pad? Dat kan natuurlijk ook!

Hoe kom ik aan opruimmateriaal?

Wil jij samen met buurtgenoten, collega's, vrienden of familie een uurtje bijdragen aan een schone buurt? Organiseer dan nu je eigen opruimactie! Maak een eenmalige actie aan op de schoonkaart van Supporter van Schoon via www.supportervanschoon.nl en ontvang een actiecode voor een gratis opruimpakket. Je betaalt alleen de verzendkosten van € 6,95. Deze actie is geldig tot en met 19 maart 2024, zolang de voorraad strekt. 

Wil je spullen lenen?

Wij ondersteunen dit initiatief ook van harte en lenen graag materiaal uit aan groepen om ervoor te zorgen dat de opruimactie een succes wordt. Wil je graag materiaal lenen? Meld je dan aan vóór 19 maart door een e-mail te sturen naar z2@brummen.nl.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2867&cHash=6938e238bddf1606e3ecdb090ddd52a6