Ga naar de inhoud

Gaat u op vakantie? Zeker weten?

woensdag 13 maart 2024

Tickets geboekt? Koffer ingepakt? Goed voorbereidt, maar één ding misschien over het hoofd gezien? Uw paspoort! Er zal deze zomer een enorme stijging zijn in aanvragen van documenten. Er komt een paspoortpiek aan. Wees dit voor! Door de verlenging van 5 naar 10 jaar geldigheid van het paspoort in 2014, verwachten we 10 jaar later veel aanvragen. 

Houd rekening met het volgende:

De wachttijden in Brummen, maar ook in heel Nederland, lopen op. U bent gewend om binnen een week een afspraak in te kunnen plannen voor een aanvraag van een document. De wachttijd voor een afspraak is op dit moment minimaal twee weken. Als we richting de zomervakantie gaan, kan de wachttijd nog verder oplopen. Maak dus tijdig een afspraak voor de aanvraag van uw nieuwe document! Maak makkelijk een afspraak via: www.brummen.nl/afspraakmaken.

Neem de juiste spullen mee!

Aandachtspunt: bij het maken van een afspraak staat duidelijk vermeld welke documenten u moet meenemen en aan welke eisen uw pasfoto moet voldoen. De informatie kunt u ook terugvinden op onze website. Wanneer u niet alle vereiste documenten meeneemt naar uw afspraak kunnen wij u helaas niet helpen. Dit betekent dat u dan een nieuwe afspraak moet maken. Bekijk dus van tevoren goed wat u moet meenemen! Heeft u vragen, of weet u niet zeker welke documenten in uw specifieke situatie nodig zijn? Bel ons dan gerust op openingstijden (0575-568 233)! De actuele openingstijden vindt op onze website.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2877&cHash=f3f77cf03908fac77d6e9cc50fd9f215