Ga naar de inhoud

Verdiepingscursus voor agrariërs

donderdag 14 maart 2024

Vraagt u zich af hoe uw melkveebedrijf duurzaam ontwikkelt in een veranderend agrarisch landschap? Vraagt u zich af of u nog voldoende opbrengst kunt halen met de verplichte verlaging van dierlijk stikstof zonder extra kosten te maken? Het integreren van kringloop-denken in uw bedrijfsvoering kan een oplossing bieden voor de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat. 

Meer weten? 

Geef u dan op voor de tweedaagse verdiepingscursus 'De kracht van de Kringloop in de veehouderij'. Deze cursus is speciaal voor agrariërs uit de Regio Stedendriehoek en IJsselvallei. Theorie wordt gecombineerd met een bedrijfsbezoek en 1-op-1 advies van Theo Nieuwenhuis, bodem en kringloop adviseur. 

Hoe meld ik mij aan?

De cursus is op dinsdag 26 maart en donderdag 11 april 2024. Meld u snel aan. Er is plek voor maximaal 10 personen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus door een bijdrage van Provincie Gelderland, Platform Natuurinclusieve Landbouw en Regio Stedendriehoek. Bekijk hier de flyer met alle informatie of bezoek deze website om je direct aan te melden.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2879&cHash=aa0b06d568fdd36262b21eafd836c594