Ga naar de inhoud

Geldzorgen? Bezoek het meldpunt én geldfit.nl! 

donderdag 11 april 2024

“Boodschappen kan ik soms niet betalen. Gelukkig dacht iemand van Geldfit met me mee.’’ Aan het woord is Kim, die dankzij Geldfit grip kreeg op haar geld. “Ik kon anoniem chatten met een mevrouw van Geldfit. Dat was een hele overwinning!” Ontdek op geldfit.nl binnen 2 minuten wat u kunt doen. Of neem contact op met het Steunpunt Geld en Administratie, dat te vinden is in Plein Vijf in Brummen en het Tjark Rikscentrum in Eerbeek. Op www.brummen.nl/meldpunt staan alle tips op een rijtje!

Steeds meer mensen zoeken hulp bij geldzorgen. In Nederland heeft namelijk 1 op de 5 mensen moeite om iedere maand de rekeningen te betalen. De gemeente werkt samen met Geldfit. Via de website geldfit.nl vinden inwoners gratis informatie over geld. Daar kun je ook een anonieme test doen. Deze test helpt om financieel fit te blijven of te worden. Aan de hand van enkele korte vragen geven we inzicht in hoe je er financieel voor staat. Je ontvangt tips en krijgt een overzicht waar je terecht kunt voor hulp.

Over Geldfit

Geldfit geeft mensen weer grip op hun geld. Ontvangt u liever direct persoonlijk advies? Bel dan gratis naar het landelijke nummer van Geldfit: 0800-8115. Geldfit is een initiatief van NSR (Nederlandse Schuldhulproute). Dit is een samenwerking van gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties. Samen willen we dat mensen eerder bij passende hulp uitkomen.  

Meer weten?

Kijk op brummen.nl/meldpunt of ga naar geldfit.nl.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2917&cHash=cb1ad0b76bac2f9da266e3154ff66a65