Ga naar de inhoud

Inloopavond over 'Spoorzone' op 30 oktober

woensdag 18 oktober 2023

De tweede avond waarin gesproken wordt over de plannen voor de inrichting van de Spoorzone in Eerbeek is op maandagavond 30 oktober. Het gaat ditmaal om een inloopbijeenkomst. Tussen 19.30 en 21.00 uur is iedereen van harte welkom in de grote zaal van het Tjark Rikscentrum. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Op 11 september zijn de ontwerpen gepresenteerd voor het Elis Ligtleeplein, de omgeving van het Beekpad en het Kerstenterrein. Deze drie gebieden maken onderdeel uit van het project ‘Spoorzone’. Naast een toelichting op de ontwerpen, was er ook volop gelegenheid om ideeën en meningen uit te wisselen.  

Vernieuwde ontwerpen

Op de tweede participatieavond op 30 oktober kan iedereen de vernieuwde ontwerpen voor de Spoorzone bekijken. Daarnaast zijn er uit deze ontwerpen ook enkele onderdelen verder uitgewerkt. Medewerkers van het programma Ruimte voor Eerbeek zijn aanwezig om de schetsen toe te lichten. Ook beantwoorden ze vragen en noteren zij de opmerkingen, toevoegingen en zorgen van de bezoekers.

Na deze inloopavond worden de opmerkingen in het ontwerpteam besproken en weer zo goed mogelijk verwerkt in het ontwerp. In de volgende stappen van het proces wordt het ontwerp dan voor goedkeuring aangeboden aan het college en de raad.

Vragen?

Heeft u vragen over de plannen voor het centrum van Eerbeek? Kom dan gerust op vrijdagochtend tussen 9 en 13 uur langs bij het Servicepunt in Eerbeek. Gemeentelijke medewerkers zijn dan aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden of een toelichting te geven over de plannen of het komende besluitvormingsproces”. Meer informatie over de ontwikkelingen in Eerbeek vindt u ook op deze speciale pagina (kijk onder 'initiatieven').

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/inloopavond-over-spoorzone-op-30-oktober