Ga naar de inhoud

Laag inkomen? Vraag regeling aan!

donderdag 8 februari 2024

Met een laag inkomen is het vaak lastig rondkomen. En kleine extra’s zitten er meestal helemaal niet in. Denk aan het lidmaatschap van een sportvereniging of zwemlessen voor uw kind. In de gemeente Brummen vinden we dat iedereen moet kunnen meedoen. Daarom zijn er regelingen voor mensen met een laag inkomen. 

Hoe en voor wie?

De ’minimaregelingen’ zijn er voor mensen met een laag inkomen. Hoeveel dit precies is, hangt af van uw leeftijd en of u een partner of kinderen heeft. Misschien heeft u de informatiefolder al ontvangen en anders is deze naar u onderweg. In deze folder staat veel informatie over regelingen, meedoen-budgetten en tips. Hoe u in aanmerking komt vindt u allemaal op de pagina Regelingen bij laag inkomen. Ook vindt u hier de folder met alle informatie die u nodig heeft om in te schrijven voor de regelingen.  

Hulp nodig met (geld)zaken? 

Het Steunpunt Geld en Administratie helpt u graag verder. U kunt er terecht voor hulp bij financiële en administratieve zaken. Zoals het berekenen en aanvragen van toeslagen, het invullen van formulieren of het maken van een budgetoverzicht. Meer info: www.welzijnbrummen.org of bel: (0575) 561 988.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/laag-inkomen-vraag-regeling-aan