Ga naar de inhoud

Afvalkalender

Circulus-Berkel verzorgt de inzameling van huishoudelijk afval in onze gemeente. Het merendeel van de inwoners heeft 4 containers voor het aanbieden van huishoudelijk afval:

  • 1 container voor restafval
  • 1 container voor gft-afval
  • 1 container voor papier
  • 1 container voor plastic, metalen en drankkartons

Inwoners die in een flat of in een appartementencomplex wonen, gebruiken een ondergrondse container voor het aanbieden van hun afval. 

Uw persoonlijke digitale afvalkalender kunt u op verschillende manieren inzien en ontvangen.

Wilt u weten hoe vaak uw container is geleegd? Bel naar 0900-9552 op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur. Voor dit servicenummer betaalt u de gebruikelijke kosten.

Wilt u een andere container, is uw container kapot of wilt u meer weten? Kijk dan op de website van Circulus-Berkel.

Tips van Circulus-Berkel

Regelmatig verschijnen in uw huis-aan-huisblad informatiepagina's met nieuws over de dienstverlening van Circulus-Berkel. Deze pagina's verschijnen ieder seizoen één keer. Invalshoek is de vraag wat u zelf kunt doen om uw huis, tuin of directe omgeving groen en afvalvrij te maken - en  te houden. Of hoe u afval kunt voorkómen. En hoe Circulus-Berkel u hierin kan ondersteunen. Voor een deel bestaat de inhoud uit tips die voor alle inwoners nuttig en interessant kunnen zijn. Voor een deel is de inhoud gericht op nieuws uit uw gemeente. De nieuwste editie Groen en afvalvrij (pdf, 1.6 MB) is in april 2020 verschenen  

Eerder