Ga naar de inhoud

WerkFit Brummen

Zit u zonder werk en heeft u een uitkering (aangevraagd)? Dan moet u er alles aan doen om (weer) aan de slag te gaan. U krijgt hierbij te maken met WerkFit Brummen. WerkFit Brummen helpt inwoners met een Participatiewet-uitkering op weg naar betaald werk. Daarnaast hebben we beschutte werkplekken voor mensen met een indicatie voor de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Tot slot zorgen we voor arbeidsmatige dagbesteding.

WerkFit Brummen voor u

Werk is niet alleen prettig omdat u een eigen inkomen hebt. Werk geeft ook structuur en zorgt voor een sociaal netwerk. U heeft minder kans om in de schulden te komen. En u voelt zich over het algemeen gezonder en gelukkiger. WerkFit Brummen maakt u fit om aan de slag te gaan bij een reguliere werkgever. Dit doen we via 'werkfit-trajecten’. Met een combinatie van leren, werken en coaching ontwikkelt u zichzelf. Uw mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. We maken dan ook geen onderscheid tussen onze verschillende klanten. Iedereen werkt en leert met elkaar.

Bij WerkFit kunt u te maken krijgen met de volgende mensen:

Klantmanagers

Onze klantmanagers begeleiden, motiveren en stimuleren mensen met een Participatiewet-uitkering naar betaald werk. De stap om te gaan werken is soms best groot of spannend. Daarom maakt uw klantmanager een trajectplan en afspraken met u, toegespitst op uw situatie. Als u zich niet aan de afspraken houdt, kan de klantmanager handhavend optreden.

SW-consulenten

Heeft u een indicatie voor de Wsw? Dan heeft u te maken met onze SW-consulenten. Samen met de accountmanagers gaan zij op zoek naar een werkplek die past bij wat u kunt. Dat kan bij WerkFit Brummen zijn. Of u wordt gedetacheerd bij een bedrijf in de regio. De SW-consulent zorgt ook voor begeleiding van SW-medewerkers en is het aanspreekpunt voor u en het bedrijf waar u werkt. 

Jobcoaching

Heeft u dankzij WerkFit Brummen een nieuwe baan? Dan zorgt uw jobcoach voor begeleiding. Daarnaast adviseert de jobcoach uw werkgever over het vormgeven van het werk. Zodat u optimaal tot bloei kunt komen en uw werk een succes wordt. 

Accountmanagers voor werkgevers

WerkFit Brummen kan niet zonder bedrijven die inwoners een kans op de arbeidsmarkt willen bieden. Accountmanagers Judith en Bas hebben nauw contact met ondernemers in de gemeente Brummen en omgeving. Ze brengen in kaart waar behoefte aan is, denken mee over mogelijke functies en stellen kandidaten voor die werkfit zijn. Verder adviseren zij over o.a. de Participatiewet, de Wsw en subsidies. Heeft u een bedrijf en wilt u mensen een kans bieden op de arbeidsmarkt? Neem gerust contact met hen op: j.curre@brummen.nl of b.willemse@brummen.nl.

Contactgegevens

WerkFit Brummen
Kollergang 14
6961 LZ  Eerbeek
T: 0575 - 568 233