Ga naar de inhoud

Marietje Blom-Uiterweerd

Samen de liefde vieren! Als trouwambtenaar in de gemeente Brummen zorg ik ervoor dat de trouwceremonie helemaal wordt, zoals je dat als bruidspaar/partners graag wilt. Heel persoonlijk, een verhaal dat echt gaat over jullie en de mensen om jullie heen. Eventuele kinderen worden, als jullie dat willen, erbij betrokken.

Ruim vóór de ceremonie maak ik graag persoonlijk kennis met jullie. Omgekeerd zal het voor jullie ook prettig zijn, iets over mij te weten. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en ik ben graag actief bezig: reizen, fietsen, wandelen en tuinieren. En ik houd van muziek (maken, luisteren en zingen). Zonder twijfel heb ik het mooiste werk wat er bestaat.

Het is iedere keer weer een uitdaging om voor elk paar een bij hen passende toespraak te schrijven. Een gedeelte in de streektaal is ook mogelijk! Het zal een hartelijk en een herkenbaar geheel worden met een knipoog naar het ontstaan van jullie liefde, het heden en de toekomst. Laten we samen een onvergetelijk feest maken, van jullie grote dag!