Ga naar de inhoud

Aanpassing van agenda raadsforum op 4 april

dinsdag 26 maart 2024

Er is een agendapunt toegevoegd aan de al zeer interessante en afwisselende agenda van de raadsfora van donderdag 4 april. Het gaat om een het voorlopig ontwerp voor een stedenbouwkundig plan voor de uitbreiding van een woonwijk in het dorp Brummen. Concreet gaat het om fase III van de wijk Elzenbos. Door deze toevoeging is besloten ook een aanpassing te doen in de vergaderruimten van de fora. 

Om 19.00 uur start in de raadszaal het forum Bestuur, gevolgd door het forum Fysieke Leefomgeving. Aan de vier onderwerpen van dit laatste forum wordt dus het onderwerp over fase III van woonwijk Elzenbos toegevoegd. Het forum Sociaal Domein is ongewijzigd. Deze start om 20.00 uur, maar vindt plaats in vergaderzaal Leuvenheim. 

Update voor nieuwe fase participatie 

In het voorjaar van 2023 is een proefverkaveling voor fase III van woonwijk Elzenbos gepresenteerd. Tijdens het participatietraject zijn uiteenlopende zienswijzen ingediend. Onder andere vanuit de bewoners aan Het Stroomdal en de betrokkenen bij Voedselbos Nieuwe Erven. Dit heeft geleid tot een aangepast voorlopig stedenbouwkundig plan dat nog voor de zomervakantie van 2024 opnieuw breed gedeeld gaat worden. Iedereen krijgt dan de kans om zich tijdens een nieuwe informatiebijeenkomst te laten informeren over de aangepaste plannen en hierover mee te praten. Voordat deze nieuwe participatiestap wordt gezet, praat het college op 4 april de raadsleden bij. 

Lees meer in dit nieuwsbericht of bekijk deze themapagina.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/aanpassing-van-agenda-raadsforum-op-4-april