Ga naar de inhoud

Bedrijfscontactfunctionaris

De gemeente Brummen vindt bedrijvigheid belangrijk en biedt ondernemers in onze gemeente volop ruimte en kansen. Met Robert Grob en Judith Curré hebben we twee belangrijke centrale contactpersonen voor ondernemers.

Robert Grob

Als ondernemer kan het soms lastig zijn om binnen een gemeentelijke organisatie de juiste persoon te vinden. Als u bijvoorbeeld een vraag wilt stellen over het wel of niet verplaatsen van uw bedrijf. Kunt u op uw huidige locatie uitbreiden en heeft u dan een vergunning nodig? Zo ja, welke vergunning dan? Om in ieder geval die zoektocht bij u weg te nemen heeft de gemeente Brummen een bedrijfscontactfunctionaris. 

Robert Grob is als bedrijfscontactfunctionaris het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers en bedrijven in de gemeente Brummen. Hij zorgt er vervolgens voor dat uw vraag bij de juiste medewerker terecht komt. Dat scheelt u een hoop gezoek en daarmee kostbare tijd. Daarnaast kunt u de bedrijfscontactfunctionaris ook om advies vragen. Bijvoorbeeld als u een vergunning nodig heeft en niet weet hoe dit in zijn werk gaat. Of als u meer wilt weten over een bepaald besluit van het gemeentebestuur.

De bedrijfscontactfunctionaris denkt mee en adviseert u over mogelijke stappen. U kunt Robert Grob bereiken via telefoonnummer (0575) 568 594 / 06-50 222 403, maar u kunt hem natuurlijk ook mailen naar r.grob@brummen.nl of ondernemen@brummen.nl.

Judith Curré

Judith Curré is in september 2016 gestart als consulent werkgeversdienstverlening, specifiek voor de uitvoering van de Participatiewet. Vanaf begin 2017 hebben we een eigen loket Werk & Participatie dat zich vooral richt op onze inwoners. Judith werkt aan een goed netwerk met werkgevers. Doel is onze medeburgers met een (tijdelijke) beperking niet langs de lijn laten staan maar weer deel laten nemen in de maatschappij. Dat varieert van een uurtje vrijwilligerswerk in de week tot een fulltime baan. Judith Curré gaat graag met werkgevers in overleg om mogelijkheden te verkennen en tot een mogelijke samenwerking te komen.

U kunt haar bereiken op 06-82 13 69 77 of via j.curre@brummen.nl