Ga naar de inhoud

Bedrijventerreinen

De gemeente Brummen kent 5 grotere bedrijven- en industrieterreinen. De totale oppervlakte van de Brummense bedrijventerreinen is 125,3 ha.

Eerbeek Zuid

Hier is hoofdzakelijk de papierindustrie gevestigd waardoor het vanuit historisch perspectief altijd al een belangrijke plaats heeft ingenomen. De gemeente heeft hier geen grondpositie.

Kollergang

Een klein bedrijventerrein tussen Eerbeek en Brummen. Het terrein kent een goede ontsluiting doordat het nabij de provinciale weg naar Apeldoorn, en daardoor betrekkelijk vlak bij de A1, ligt. De gemeente heeft hier geen grondpositie

Hazenberg (inclusief uitbreiding)

Dit bedrijventerrein heeft recent een uitbreiding met ca. 2,5 ha. gehad en er zijn nog diverse mooie kavels uitgeefbaar. De gemeente geeft deze kavels uit. Wilt u informatie hierover? Neem contact op met onze adviseur grondzaken Patrick Klumper. U kunt hem mailen via p.klumper@brummen.nl

Omdat de uitbreiding een nieuw bedrijventerrein is hebben we daar Parkmanagement verplicht gesteld om zo kwaliteit te kunnen waarborgen.

Rhienderen Noord

Een gemengd bedrijventerrein gelegen aan de rand van de kern Brummen. Het terrein ligt praktisch aan de provinciale weg van Rheden naar Zutphen. Hier heeft de gemeente zelf geen grondpositie.

Coldenhove

Een klein bedrijventerrein waar een van de oudste familiebedrijven van Brummen is gevestigd, dat overigens recent is overgegaan in Amerikaanse handen. Ook hier zijn geen uitgeefbare kavels.