Ga naar de inhoud

Wij werken voor Brummen

In het hart van Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel, ligt de groene gemeente Brummen. De ruim 20.000 inwoners wonen in diverse kernen en buurtschappen. Eerbeek en Brummen zijn de grootste.

De gemeente Brummen is een kleine, procesgerichte organisatie met korte lijnen. Hier werken ongeveer 180 mensen. Samen werken wij voor Brummen. Dit betekent dat we de vraag van de inwoners en ondernemers centraal stellen. Enthousiaste en vraaggerichte professionals bepalen hierbij het succes. Je kunt daarom rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, die passen bij je levensfase. Want een goede balans tussen privé, werk en gezondheid staat voorop.

Werken voor Brummen betekent ook: samenwerken aan een toekomstbestendige organisatie. Een dienstverlenende organisatie die aansluit bij de dynamiek van onze samenleving. Steeds meer inwoners willen meepraten. Die ruimte geven we graag. En we helpen waar dat kan. Dit vraagt om een andere, flexibele aanpak. Onder de noemer ‘Wij werken voor Brummen’ bepalen we hierin onze koers. In het filmpje leggen we dat uit.

Vacatures

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Je vindt onze vacatures op Werken in Gelderland. Stel daar een vacature-alert in en je blijft op de hoogte! Daarnaast plaatsen we vacatures op de website gemeentebanen.nl.

Stage lopen

Gemeente Brummen is een erkend SBB  leerbedrijf.

Kijk voor stageplekken en stage-opdrachten op WerkeninGelderland. Staat er nu niks bij? Hou dan de website in de gaten. We kunnen helaas niet reageren op open aanvragen voor een stage. 

Werkervaringsplaats

Ben je op zoek naar een werkervaringsplaats om te leren, ervaring op te doen en zo je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Kijk ook hiervoor op werkeningelderland.nl.