Ga naar de inhoud

Wij werken voor Brummen

In het hart van Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel, ligt onze groene gemeente met ruim 20.000 inwoners. Zij wonen verspreid over kernen en buurtschappen, waarvan Eerbeek en Brummen de grootste zijn.

In onze kleine, platte, procesgerichte organisatie werken ongeveer 175 mensen. Enthousiaste, professionele medewerkers bepalen het succes van onze dienstbaarheid. Als je bij ons werkt kun je daarom rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je levensfase. Een goede balans tussen privé, werk en gezondheid is hierbij ons speerpunt.

Samen werken we aan een toekomstbestendige organisatie. Een organisatie die aansluit bij de dynamiek van onze samenleving en die dienstverlenend is. Steeds meer inwoners willen meepraten. Graag geven we die ruimte. En we helpen waar dat kan. Deze verandering in de samenleving vraagt om een overheid die anders opereert. Het programma ‘Wij Werken Voor Brummen’ is hierbij ons kompas.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Werken in Gelderland

Kijk voor vacatures in andere Gelderse gemeenten op WerkeninGelderland.

Stage lopen

Gemeente Brummen is een erkend SBB  leerbedrijf.

Je kunt een verzoek doen voor een stageplaats op jouw vakgebied. Vul hiervoor het formulier open sollicitatie stage in. Wij kijken dan of er een stageplaats voor je is.