Ga naar de inhoud

Wij werken voor Brummen

In het hart van Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel, ligt onze groene gemeente met ruim 20.000 inwoners. Zij wonen verspreid over kernen en buurtschappen, waarvan Eerbeek en Brummen de grootste zijn.

In onze kleine, platte, procesgerichte organisatie werken ongeveer 175 mensen. Enthousiaste, professionele medewerkers bepalen het succes van onze dienstbaarheid. Als je bij ons werkt kun je daarom rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je levensfase. Een goede balans tussen privé, werk en gezondheid is hierbij ons speerpunt.

Samen werken we aan een toekomstbestendige organisatie. Een organisatie die aansluit bij de dynamiek van onze samenleving en die dienstverlenend is. Steeds meer inwoners willen meepraten. Graag geven we die ruimte. En we helpen waar dat kan. Deze verandering in de samenleving vraagt om een overheid die anders opereert. Het programma ‘Wij Werken Voor Brummen’ is hierbij ons kompas.

Vacatures

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Op dit moment hebben we een aantal vacatures:

Onze vacatures publiceren wij op Werken in Gelderland. Stel via Werken in Gelderland een vacature-alert in en je blijft op de hoogte van onze vacatures.

Stage lopen

Gemeente Brummen is een erkend SBB  leerbedrijf.

Als er een stageplek of -opdracht is, publiceren we die op WerkeninGelderland. Open stageaanvragen die rechtstreeks naar de gemeente worden gestuurd, nemen we niet in behandeling of bewaren we niet. 

Werkervaringsplaats

Ook een open werkervaringsplaats publiceren we op werkeningelderland.nl. Werkervaringsplaats is de mogelijkheid om werkervaring op te doen overeenkomstig de persoonlijke doelstellingen van de wep-er* waardoor zijn arbeidsmarktpositie wordt verbeterd en waarbij het leerproces voorop staat naast het opdoen van werkervaring.

 * werkervaringsplaats’er (wep-er): de persoon die op zijn verzoek een werkervaringsplaats is aangeboden;