Ga naar de inhoud

Idee voor bloemen, bomen en beesten in Brummen?

Heb jij, of heeft jouw bedrijf, een briljant idee om het landschap en de biodiversiteit in en rond onze gemeente te verbeteren? Laat het ons dan weten. We zijn op zoek naar initiatieven van bewoners om de natuur te ondersteunen. Per project willen we € 1000,- sponsoren.

We zijn op zoek naar projecten die de lokale, inheemse biodiversiteit stimuleren en worden uitgevoerd door de gemeenschap zelf. Denk hierbij aan het ophangen van (bijzondere) nestkasten, het aanleggen en onderhouden van poelen, of het vergroenen van een bedrijventerrein. En er is meer mogelijk, we staan open voor andere ideeën die bijdragen aan het vergroenen van onze prachtige omgeving. Zolang het onderwerp natuur en natuurbeleving centraal staat. Wat ons vooral enthousiast maakt, zijn projecten die verbindingen leggen tussen bewoners, met boeren, het bedrijfsleven, of zelfs daarbuiten. Samen kunnen we meer bereiken!

Dus, heb jij zo’n fantastisch idee waarmee bloemen, bomen en beesten in Brummen tot bloei komen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar natuurbewust@brummen.nl onder vermelding van Initiatief Natuur Bewust Brummen. We geven binnen vier weken een reactie. Samen kijken we of jouw project in aanmerking komt voor € 1000,- sponsoring. Laten we samen werken aan een groenere en levendigere toekomst voor Brummen!