Ga naar de inhoud

Trouwen in een sfeervolle buitenlocatie aan de rand van Eerbeek

Bosque ligt in Eerbeek aan de rand van natuurgebied de Imbosch. Wij beschikken over prachtige lichte ruimtes die geschikt zijn voor kleine gezelschappen tot ongeveer 450 gasten. 
De locatie stamt uit 1920 en hier en daar zie je die prachtige, oude details terugkomen. De zalen zijn ingericht naar de tijd van nu. Met invloeden vanuit de Scandinavische stijl, hier en daar een beetje bohemian, maar met een luxe twist. Van alle comfort voorzien en in een prachtige stijl die rust, ruimte maar dus ook een hippe en feestelijke uitstraling heeft.

Ruime mogelijkheden

De ceremonie kan buiten in de boomgaard plaatsvinden met uitzicht op het bos of in één van onze mooie zalen zoals de Hoeve met karakteristiek hoog plafond. Het “JA” woord geven wordt sowieso echt een memorabel moment!
Aansluitend kunnen jullie samen het glas heffen in onze lichte serre en samen met de gasten foto’s maken in de boomgaard. Voor het diner zijn er diverse mogelijkheden van een relaxte barbecue tot aan klassiek uitgeserveerd diner en alles daar tussenin. In de avond kunnen de voetjes van de vloer in de Hoeve of buiten borrelen rond de vuurschaal bij onze gezellige buitenbar met of zonder stretchtent. Wij helpen jullie graag om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen!

Meer informatie

Wij zijn uitsluitend geopend voor groepen op reservering. Wil je meer weten over Bosque en de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Kijk op onze website www.BeleefBosque.nl of mail naar info@BeleefBosque.nl

BOSQUE

Harderwijkerweg 28
6961 GE Eerbeek
Telefoon: 085-0862851