Ga naar de inhoud

De Korenmolen: sfeervol trouwen op een rustieke locatie

Midden in de natuur, waar het Veluwe Massief overgaat in de IJsselvallei, ligt Restaurant De Korenmolen. De Korenmolen is een unieke locatie, aan de rand van het bos, sfeervol, gastvrij en rustiek.

Eeuwenoude traditie van gastvrijheid

De Korenmolen kent een eeuwenoude traditie van gastvrijheid. Van oudsher kwamen de boeren uit de omgeving naar de Korenmolen, onderdeel van Landgoed Huis te Eerbeek, om er hun koren te laten malen. Terwijl de molen zijn werk deed, genoot de boer van een drankje in het kleine café. Dat café is nu uitgegroeid tot een  hoogwaardige horecagelegenheid met een goede en culinaire keuken. Een prachtige locatie voor een sfeervolle en ontspannen trouwerij! 

Onder de bomen, in de molen of bij de openhaard

Of je nu romantisch onder de eeuwenoude bomen in de tuin wilt trouwen, of intiem in de historische oliemolen, gezellig bij de openhaard in het restaurant of met al jullie familie en vrienden erbij in de sfeervol uitgelichte zaal: alles is mogelijk bij De Korenmolen! De oliemolen met de Eerbeekse Beek en het daarachter gelegen Webersbos vormen een prachtig decor voor jullie huwelijksfoto’s.

Dit is jullie dag

Je leeft er lang naartoe, naar die ene dag waarop je laat weten dat je voor elkaar kiest en het leven samen wilt delen. Wij zorgen er graag voor dat het de perfecte dag wordt die past bij wie jullie zijn. We denken graag met jullie en jullie ceremoniemester mee over de tijdsplanning van de dag, wat waar wanneer en hoe plaatsvindt. Hoe de zaal aangekleed en/of uitgelicht wordt, wat onze fantastische keuken voor jullie en jullie gasten gaat maken, welke muziek er te horen zal zijn en al die andere zaken die ervoor zorgen dat het jullie dag wordt. 

Meer informatie

Restaurant - Grand Café De Korenmolen
Kanaalweg 3
6961 LW Eerbeek
T: 0313 - 651331
E: info@dekorenmolen.com
W: www.dekorenmolen.com