Ga naar de inhoud

Trouwzaal De Bronckhorst Hoeve

Romantisch (buiten) trouwen bij De Bronckhorst Hoeve

De Bronckhorst Hoeve is een prachtig gerestaureerde heerenboerderij die in 1872 werd gebouwd op de vruchtbare kleigrond langs de oever van de rivier de IJssel. Van generatie op generatie werd het grote boerenbedrijf bestierd door de familie Wagenvoort.

Eind jaren tachtig verloor de hoeve haar agrarische bestemming en in 1998 is het pand volledig voor het eerst gerestaureerd. In het voorjaar van 2013 heeft de Bronckhorst Hoeve haar terrassen vernieuwd en is de bijzondere all seasons buitenlocatie ‘De Bronckgaerd’ toegevoegd.

In 2015 zijn alle binnenruimtes van de hoeve volledig verbouwd en gerestyled en is er een totaal nieuwe “look and feel” ontstaan. Sindsdien is De Bronckhorst Hoeve een unieke locatie om je huwelijk te laten plaatsvinden.

Vier je complete huwelijksdag op één locatie

Jullie huwelijksdag moet een memorabele dag zijn. Hoe romantisch is het om het "JA" woord te geven in de appelboomgaard met een geweldig uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Aansluitend kun je samen een toost uitbrengen op jullie ‘kersverse’ huwelijk en is er de gelegenheid voor het aansnijden van een heerlijke bruidstaart. Maar ook voor een ontspannen receptie en een heerlijke outdoor barbecue of (walking) diner kun je bij De Bronckhorst Hoeve terecht. Na een spetterende opening van het feest is het tijd om samen met je gasten te swingen op live muziek in de trendy Paardenstal en heffen we het glas op een onvergetelijke dag!

Meer informatie

De Bronckhorst Hoeve
Bronkhorsterweg 1-3
6971 JA  Brummen
Tel. 0575-566 500

Meer informatie lees je op de website van de Bronckhorst Hoeve of stuur een e-mail naar info@bronckhorsthoeve.nl.