Ga naar de inhoud

Trouwzaal Het Huis te Eerbeek

Alles in huis voor een feestelijke dag

Tussen de uitlopers van de glooiende heuvels van de Veluwe en het Apeldoorns-Dierens kanaal ligt Het Huis te Eerbeek. In dit voormalige jachtslot vindt u alle ingrediënten voor een bijzondere trouwdag.

Huis met herinneringen

Het Huis te Eerbeek is de enig overgebleven vleugel van een kasteel dat in de 14e eeuw gebouwd werd als jachtslot van de heren Van Bronckhorst. De huidige aanblik van Het Huis dateert uit de 19e eeuw. Door de eeuwen heen kende Het Huis te Eerbeek vele bewoners, waaronder professor Max Weber. Tegenwoordig is het -naast officiële trouwlocatie- ook een prachtige feestgelegenheid, restaurant, hotel en vergaderlocatie.

Alles op één locatie

De trouwplechtigheid vindt meestal plaats in de intieme sfeer van de Weberkamer. Vervolgens vind u in en om Het Huis te Eerbeek alle faciliteiten voor een feestelijke dag. Van receptie tot diner en van champagnetoost tot feestavond. De huwelijksnacht kunt u doorbrengen in de bruidssuite van het hotel. De tuinen van Het Huis vormen een mooi decor voor de trouwfoto's en bieden gelegenheid voor een actieve onderbreking van het programma. In overleg met de gastvrije medewerkers wordt alles op uw wensen afgestemd. U bepaalt zelf de kleur van de bloemen in de trouwkamer!

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van Huis te Eerbeek of stuur een e-mail naar info@fletcherhoteleerbeek.nl

Het Huis te Eerbeek
Prof. Weberlaan 1
6961 LX Eerbeek