Ga naar de inhoud

Trouwzaal Kasteel Engelenburg

Onvergetelijke dag in eeuwenoud kasteel

Net buiten Brummen, op de weg naar Eerbeek, ligt kasteel Engelenburg: een landgoed met ongeveer 230 hectare bos, een park met eeuwenoude bomen en een prachtig kasteel. Een stijlvolle omgeving voor uw huwelijk.

Rijke historie

De geschiedenis van kasteel Engelenburg gaat vele eeuwen terug, zo blijkt uit resten van muren en fundering. De eerste bekende bewoner van de Engelenburg is baron Jacob Schimmelpenninck van der Oije. In de 16e eeuw proefde hij in de keldergewelven van het kasteel wijnen voor de export naar de Baltische staten. In later eeuwen bood de Engelenburg onder meer onderdak aan een rooms-katholieke kerk. Sinds 1897 doet het kasteel en landgoed dienst als hotel en restaurant. In het prachtige park is een golfbaan aangelegd.

Ruime mogelijkheden

Voor de huwelijksplechtigheid kunt u terecht in de klassieke Spieghelzaal met ongeveer 40 zitplaatsen op de lichte VIP-serre met uitzicht over de slotgracht, waar zo'n 60 gasten kunnen plaatsnemen. Aansluitend is er gelegenheid om de bruidstaart aan te snijden, een receptie te houden, te genieten van een heerlijk diner en uw gasten te trakteren op een gezellige feestavond. Uw huwelijksdag kunt u afsluiten in de stijlvolle bruidssuite van het kasteel. Kortom, de Engelenburg biedt alle faciliteiten voor een geslaagde dag. Natuurlijk helemaal aangepast aan uw wensen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over kasteel Engelenburg en de mogelijkheden voor uw huwelijk?
Kijk op de website van de Engelenburg of stuur een e-mail naar info@engelenburg.com.

Kasteel Engelenburg
Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen
Telefoon: 0575-569 999