Ga naar de inhoud

Zorgen over geld? Ga naar geldfit.nl

Steeds meer mensen zoeken hulp bij geldzorgen. In Nederland heeft namelijk 1 op de 5 mensen moeite om iedere maand de rekeningen te betalen. De gemeente werkt samen met Geldfit. Via de website geldfit.nl vinden inwoners gratis informatie over geld. Daar kun je ook een anonieme test doen. Deze test helpt om financieel fit te blijven of te worden. Aan de hand van enkele korte vragen geven we inzicht in hoe je er financieel voor staat. Je ontvangt tips en krijgt een overzicht waar je terecht kunt voor hulp.

Voor jongeren is er de pagina geldfit.nl/jongeren met tips en informatie over allerlei jongerenthema's. Ondernemers kunnen terecht op geldfitzakelijk.nl. Hier is een speciale ondernemersversie van de online test te vinden.

Liever iemand die persoonlijk met je meedenkt? Bel dan gratis en anoniem naar 0800-8115 voor hulp bij geldzorgen.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen die te maken heeft met (mogelijke) geldzorgen dit kenbaar maakt. Want dan kunnen we ook daadwerkelijk de helpende hand bieden.  
 

Energie besparen

De gemeente Brummen wil inwoners ook helpen om energie te besparen en hierin slimme keuzes te maken. Hierbij werken we samen met BrummenEnergie, Veluwonen en het Regionaal Energieloket. Zo bieden we inwoners gratis en onafhankelijk energieadvies met bespaartips aan. Bijvoorbeeld door de energiecoach aan huis. Lees meer op de pagina energieconcierge en energiecoach.

Adviespunt Geld en Administratie

Heb je geldzorgen? Of wil je hulp om jouw administratie op orde te krijgen? Bij het Steunpunt Geld en Administratie in onze gemeente kun je terecht voor hulp bij allerlei financiĆ«le en administratieve zaken. Je kan zo binnenlopen bij het steunpunt. Op dinsdag van 9 tot 12 uur in het Tjark Rikscentum in Eerbeek of woensdag van 9 tot 12 uur in Plein Vijf in Brummen. Lees meer hierover op de pagina Steunpunt Geld en Administratie.

Meer informatie

Wilt u meer  informatie over gemeentelijke regelingen, toeslagen en hulplijnen? Kijk op de pagina geldzorgen of schulden.